مباحث مربوط به توسعه سایت های شیرپوینتی در این دسته قرار می گیرد 3140
1398/02/29 02:54 ب.ظ
  
Picture Placeholder: مجتبی نظرزاده اوغاز
  • مجتبی نظرزاده اوغاز
01398/02/29 02:54 ب.ظ
1398/02/29 02:54 ب.ظخیرDevelop
0
100101398/02/29 02:54 ب.ظ1
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
51394/07/07 09:33 ق.ظ

​یک لیست شرکت ها دارم که دو وضعیت فعال و غیر فعال دارند . 
دو نما ایجاد کردم ، با فیلتر روی وضعیتها 

حالا چطور می تونم نماها رو مدیریت کنم ؟ یعنی بگم اگر در نمای شرکت های فعال بود ، پیش فرض فیلد وضعیت فعال باشد و اگر در نمای غیر فعال بود ، پیش فرض وضعیت غیرفعال باشد ؟


mostafa rafiei1396/04/26 11:16 ق.ظ118خیرDevelop
14/3844977304163
3500173411393/11/07 08:21 ق.ظ11
mostafa rafiei
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
31394/08/07 10:29 ق.ظ

​امکانش هست مشخص کنیم در یک لیست ، فیلدی را کاربران بی نام نبینند کاربران لاگین کرده ببیینند ؟

mostafa rafiei1396/01/15 12:43 ب.ظ131خیرDevelop
15/6945497041774
3500173411393/11/07 08:21 ق.ظ11
mostafa rafiei
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
01394/08/06 12:32 ب.ظ

دسترسی.PNG

در صورت فعال نبودن ، حقوق دسترسی برای کاربران بینام ، برای لیست ها برقرار نمی گردد .

1394/08/06 12:32 ب.ظخیرDevelop
0
500173411393/11/07 08:21 ق.ظ1
  
Picture Placeholder: mostafa rafiei
  • mostafa rafiei
01394/07/11 01:38 ب.ظ
1394/07/11 01:38 ب.ظخیرDevelop
0
930253821393/10/23 07:08 ب.ظ1
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
01394/07/08 12:11 ب.ظ

​در فرم اینفوپث یک کانکشن زدم به لیست اطلاعات کاربران

 بعد یه تکس باکس اضافه کردم و رول دادم بهش . رول ست فیلد ولیو ، و ولیوش رو گذاشتم نام و نام خانوادگی از دیتاکانکشن لیست کاربر

​موقع لود فرم هم باید رولی بذارم ؟

چون جواب نداد

1394/07/08 12:11 ب.ظخیرDevelop
0
500173411393/11/07 08:21 ق.ظ1
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
11394/07/01 08:54 ق.ظ

 میشه چندتا ضمیمه در یک فرم داشته باشیم ؟

مثلا اولی نمونه نامه فلان را بارگذاری کنند ، در دومی نامه ی دیگر  و .... ​

mostafa rafiei1394/07/01 10:47 ق.ظخیرDevelop
13/4810882020513
2500173411393/11/07 08:21 ق.ظ11
mostafa rafiei
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
11394/05/31 09:49 ق.ظ

 تاریخ رو هم در زبان سایت گذاشتم هجری هم در لیست که ایجاد کردم و هم در فرم اینفوپث . اما در فرم اینفوپث میلادی نمایش میدهد . 

تنظیمات کجا رو جا انداختم  ؟ ​

mrafiei1394/05/31 10:13 ق.ظخیرDevelop
11/8829834566809
2500173411393/11/07 08:21 ق.ظ11
mrafiei
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
11394/05/31 09:47 ق.ظ

برای تعریف سطوح دسترسی ، اگر بخوام سایت برای کسانی که لاگین می کنند فعال باشد بدون اینکه یکی یکی تعریفشون کنم در سیستم ، باید چه کار کنم ؟ 

میخوام تمام کاربران شهرداری به سایتی دسترسی داشته باشند اما دیگران که لاگین نکردند نتونند . ​

محبوبه ذالی1394/05/31 09:48 ق.ظخیرDevelop
11/7368154904471
500173411393/11/07 08:21 ق.ظ1
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
21394/05/28 11:24 ق.ظ

​سلام 

به من اعلام کن ، در لیست وظایف دقیقا چه چیزی را اعلام می کند ؟ 

به من اعلام کن رو که می زدم در صفحه باز شده تغییرات لیست را اعلام می کرد . به صورت گزارش هفتگی یا روزانه و ... ، این طور که من متوجه شدم .

می شود در لیست تنظیم کرد در تاریخ سررسید یا مثلا یک روز قبل آلارمی بدهد ؟ 

محبوبه ذالی1394/05/28 11:56 ق.ظخیرDevelop
11/8911909722222
500173411393/11/07 08:21 ق.ظ1
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
51394/04/09 12:41 ب.ظ

طبق فرم اینترنت ، که گردش کارش را زدید ، فرم دیگری با همان گردش کار می خواهم ایجاد کنم .

همه کارها را کردم ، اما به جای اینکه در مرحله اول فرم به مدیر منطقه ارجاع شود به حراست که در قدم بعدی ست منتقل می شود . ایراد کارم از کجاست ؟

00.PNG
2.PNG
3.PNG
محبوبه ذالی1394/04/20 11:49 ق.ظخیرDevelop
9/80885587111897
1500173411393/11/07 08:21 ق.ظ1
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
21394/04/20 09:52 ق.ظ

​برای نشاندن سایت روی ادرس دی ان اسی مناسب باید تنظیمات روی کدام سرورها اعمال شود ؟ 

mrafiei1394/04/20 11:34 ق.ظ96خیرDevelop
10/0171870330847
2500173411393/11/07 08:21 ق.ظ1
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
41394/04/15 10:45 ق.ظ

سلام 

تو سایت گردش گری دوتا مشکل داشتم : 

1. یه وب پارت جستجوی محتوا گذاشتم ، حمل و نقل شهری ، اما به کاربری که لاگین نکرده چیزی نشان نمیده . چک ک ردم هم عکس هم صفحات تحویل داده شده و منتشر شده بود  . 

2. در فوتر ، آدرس اداره رفاه و ... اومده ، که با اینکه از شیرپوینت دیزاینر از قسمت مسترپیج و html پاکش کردم اما همچنان داره نمایش میده . به کاربری که لاگین نکرده . وقتی لاگین می شه هر دو مشکل حل می شه . 

باید چه کار کنم به نظرتون ؟ 

mrafiei1394/04/18 09:31 ق.ظخیرDevelop
10/0322589076741
2500173411393/11/07 08:21 ق.ظ11
mrafiei
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
11394/03/25 09:47 ق.ظ

چه طور می تونم اطلاعات این ها رو ویرایش کنم ؟ 

155.PNG

mostafa rafiei1394/03/26 07:30 ق.ظخیرDevelop
8/48292327149574
2500173411393/11/07 08:21 ق.ظ11
mostafa rafiei
  
Picture Placeholder: mostafa rafiei
  • mostafa rafiei
01394/02/13 08:14 ق.ظ

<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.2/jquery.min.js"></script>
<script>
$(document).ready(function() {
    $('#ctl00_ctl40_g_adc83763_93c6_415a_a00f_d008df8e71b7_FormControl0_V1_I1_T2').attr('type', 'password');
});
</script>

این اسکریپ را در یک وب پارت ویرایشگر محتوا کپی می کنید و به جای ctl00_ctl40_g_adc83763_93c6_415a_a00f_d008df8e71b7_FormControl0_V1_I1_T2'

اسم کنترل خودتان را کپی می کنید .

برای بدست آوردن آن از فایر باگ استفاده کنید ​

1394/02/13 08:14 ق.ظخیرDevelop
0
930253821393/10/23 07:08 ب.ظ1
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
11394/02/06 09:36 ق.ظ
محبوبه ذالی1394/02/06 10:12 ق.ظخیرDevelop
5/91559511612438
1500173411393/11/07 08:21 ق.ظ1
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
01394/02/06 08:40 ق.ظ

​با چه دستوری می تونم نام کاربری که لاگین کرده را در تکست باکس نشان دهم ؟ 

مثلا برای پر  کردن فرمی بگوید اینجانب __________ درخواست ... دارم . 

و در قسمت ________ نام کاربری اش بیفتد . 

1394/02/06 08:40 ق.ظخیرDevelop
0
500173411393/11/07 08:21 ق.ظ1
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
31394/01/15 12:10 ب.ظ

برای ویرایش و ورود اطلاعات در صفحه از نوع صفحه خطا چه باید کرد ؟

مثل صفحه ی :

http://eportal.qom.ir/Pages/PageNotFoundError.aspx

محبوبه ذالی1394/01/18 12:25 ب.ظخیرDevelop
5/21890375905568
500173411393/11/07 08:21 ق.ظ1
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
01393/12/18 01:45 ب.ظ

c:\windows\microsoft.net\assembly

1393/12/18 01:45 ب.ظخیرDevelop
2/74609606481481
1500173411393/11/07 08:21 ق.ظ11
mostafa rafiei
  
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
01393/12/12 12:00 ب.ظ

​از قسمت کنترل پنل ، ورژن فارسی ساز را برمیدارم

1393/12/12 12:00 ب.ظخیرDevelop
0
500173411393/11/07 08:21 ق.ظ1
1 - 20صفحه بعد

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
Picture Placeholder: mostafa rafiei
  • mostafa rafiei
11393/10/23 07:08 ب.ظ
38
25
2
930
تصویر : محبوبه ذالی
  • محبوبه ذالی
11393/11/07 08:21 ق.ظ
34
17
1
500
Picture Placeholder: mrafiei
  • mrafiei
11394/04/13 12:33 ب.ظ
1
7
1
220
Picture Placeholder: System Account
  • System Account
11394/04/20 11:09 ق.ظ
1
1
0
1398/02/29 02:54 ب.ظ
30
Picture Placeholder: fbmesmaeily
  • fbmesmaeily
11393/12/12 09:48 ق.ظ
3
0
0
30
false,false,2